Over ons

Welkom bij IBO Bonaire N.V.

Welkom bij IBO Bonaire N.V.

IBO Bonaire N.V. staat voor installatiebedrijf Oleana en is opgericht in september 2003. In de tussenliggende jaren zijn wij uitgegroeid tot een volwaardig en gerenommeerd bedrijf met gemotiveerde en professionele werknemers. Wij hebben alle meetinstrumenten om alle installaties goed te kunnen keuren volgens de normen.

Locatie:

Ons bedrijf is gevestigd te Kaya Gresia z/n op Bonaire.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Om klanten tevreden te krijgen én te houden staat een aantal zaken centraal in de dagelijkse werkzaamheden bij IBO Bonaire N.V.. Op de eerste plaats staat de algehele flexibele en servicegerichte instelling van de organisatie. Deze gaat zover dat ook op ongebruikelijke verzoeken van klanten ingespeeld kan worden.    Op de tweede plaats zijn wij een betrouwbare partner. Bij alle werkzaamheden wordt de betrouwbaarheid van IBO Bonaire N.V. niet uit het oog verloren. Flexibiliteit en servicegerichtheid gaan hand-in-hand met betrouwbaarheid: IBO Bonaire N.V. maakt waar wat beloofd is aan klanten en levert betrouwbare oplossingen van een hoge kwaliteit.  Ten derde zorgen wij ervoor dat klanten altijd kunnen rekenen op een goede ondersteuning van onze producten. Ons streven is om te allen tijde aan de verwachtingen van onze klanten tegemoet te komen en zelfs te overtreffen. Wij zorgen ervoor dat onze producten aangepast worden aan uw wensen en niet andersom.

Oplossingsgericht

Een essentiële kernwaarde die bijdraagt aan het fundament van IBO Bonaire N.V. is onze focus op totaaloplossingen. Wij beperken ons niet tot het leveren van losse producten of een bepaalde dienst, maar wij bieden complete oplossingen aan.

Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf draagt IBO Bonaire N.V. eraan bij, dat meer jongeren een gerichte vakopleiding kunnen volgen. Wij begeleiden leerlingen, die bezig zijn of willen starten met technische beroepsrichtingen. Hiervoor geldt, dat mensen in de functiegebieden kunnen doorgroeien tot leidinggevend niveau met de bijbehorende verantwoordelijkheden. Jongeren met deze belangstellingssfeer kunnen bij IBO Bonaire N.V. instromen en uitgroeien tot vak volwassen installatietechnici.

BOL en BBL opleidingen

IBO Bonaire N.V. wil jonge mensen in algemene zin interesseren voor een loopbaan in de installatietechniek. We bieden daartoe jaarlijks een aantal stageplaatsen voor zowel BOL als BBL opleidingen.