Data & Telecom

CAT5E en CAT6 netwerken

CAT5E en CAT6 netwerken

Op het gebied van data en telecommunicatie leveren wij kwalitatief zeer hoogstaand werk. De grote kennis binnen het bedrijf proberen we doormiddel van o.a. trainingen en opleidingen steeds verder te verbreden en vernieuwen, zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn. Wij verzorgen complete CAT5E en CAT6 netwerken inclusief telefonie en glasvezel bekabeling. Dit realiseren wij van ontwerp tot uitvoering. Wij zijn in het bezit van de juiste meetapparatuur zodat wij de netwerken gecertificeerd aan u kunnen opleveren. Dankzij onze expertise en ervaring in de data en telecom branche, bieden we passende oplossingen, in onder aanneming dan wel directe opdracht, voor nagenoeg elke situatie.

Fiber To The Home

Wij werken hierbij nauw samen met het telecombedrijf hier op Bonaire en verzorgen voor dit bedrijf de totale infrastructuur van het glasvezelnetwerk, de huis aan huis installatie van Fiber To The Home, de aansluiting van bedrijven en instellingen op het fiber netwerk, de aanleg en het onderhoud op het nu nog bestaande kopernetwerk en verzorgen de 24/7 storingsdienst voor dit bedrijf voor wat betreft de koper- en fiber storingen.

Samenwerking

IBO Bonaire N.V. werkt voor het leveren van de hiervoor benodigde producten nauw samen met een specialist op het gebied van glasvezeltechniek in Nederland.