Onze missie

Onze missie

Kwaliteit loopt als een rode draad door onze organisatie. Wij zijn er trots op hoge kwaliteit te leveren in de oplossingen, de producten en de service. Hiervoor is een goede basis nodig. Een basis waarbij flexibiliteit gecombineerd wordt met betrouwbaarheid en loyaliteit. Met behulp van de drie kernwaarden, die het fundament van IBO Bonaire N.V. vormen, werken wij aan onze missie die centraal staat om voor u de perfecte partner op het gebied van verscheidende specialiteiten te zijn.te kunnen keuren volgens de normen.

Volwaardig en gerenommeerd

IBO Bonaire N.V. staat voor installatiebedrijf Oleana en is opgericht in september 2003. In de tussenliggende jaren zijn wij uitgegroeid tot een volwaardig en gerenommeerd bedrijf met gemotiveerde en professionele werknemers.

Normen

Wij hebben alle meetinstrumenten om alle installaties goed te kunnen keuren volgens de normen.

Kennis

Kennis

Om voor u een serieuze partner te zijn en u goed te adviseren stelt IBO Bonaire N.V. zich ten doel om een hoog kennisniveau te hebben en te onderhouden. Onze medewerkers volgen continue opleidingen en On The Job trainingen. Naast productkennis en ICT-kennis worden innovaties en trends op de voet gevolgd. Behalve deze inhoudelijke kennis hebben wij door praktische ervaring ook veel kennis in huis over verschillende projecten. Zo deelt ons Support Team opgedane kennis en ervaring uit de praktijk met de andere afdelingen van IBO Bonaire N.V. Deze combinatie van productkennis en praktijkervaring zorgt ervoor dat wij in staat zijn om uw partner te zijn en om op alle niveaus u te kunnen adviseren. Kennis van zaken is ook essentieel voor een goede ondersteuning. Omdat wij begrijpen wat er leeft en speelt bij u, kunnen wij u goed ondersteunen. Samen met de hoge mate van betrokkenheid die we bij onze klanten hebben, leveren we op deze wijze een belangrijke bijdrage aan de klanttevredenheid.

Klanttevredenheid

Op de eerste plaats staat de algehele flexibele en servicegerichte instelling van de organisatie. Op de tweede plaats zijn wij een betrouwbare partner. Bij alle werkzaamheden wordt de betrouwbaarheid van IBO Bonaire N.V. niet uit het oog verloren. Ten derde zorgen wij ervoor dat klanten altijd kunnen rekenen op een goede ondersteuning van onze producten.

Oplossingsgericht

Een essentiële kernwaarde die bijdraagt aan het fundament van IBO Bonaire N.V. is onze focus op totaaloplossingen. Wij beperken ons niet tot het leveren van losse producten of een bepaalde dienst, maar wij bieden complete oplossingen aan.

Blog

Laatste nieuws, projecten en publicaties

Welkom op het IBO blog

Welkom op het IBO Bonaire Blog!